Projektjeink

Magyar
English
România
nov. 04.

Sikeres technológiafejlesztés-projekt a Márka Üdítőgyártó Kft.-nél

 

A projekt célja, saját kapacitást létrehozása eddig az üzemünkben nem gyártott, új termék előállítására. A termék újdonsága, hogy nem tartalmaz tartósítószert, 20% gyümölcslé tartalommal rendelkezik, ami jelenleg nincs a piacon a szénsavas termékek között. A tervezett beruházás teljes egészében megteremtette hazai gyártás feltételeit.

A projekt keretében beszereztünk, telepítettük, implementáltuk és installáltuk azt a „kombi” üdítőital-gyártó gépsort, amely lehetővé teszi, hogy termékkínálatunkat hazai gyártású alumínium dobozos, illetve üveges csomagolású magas hozzáadott értékű, alacsony fajlagos logisztikai költségek mellett forgalomba hozható üdítőitalcsaláddal egészítsük ki, melyet  felsőlajosi telephelyünkön, saját üzemünkben gyártunk.

 

A projekt révén a jelenleg elérhető legmodernebb, legkevésbé környezetszennyező, legkisebb ökológia lábnyomot maga után hagyó technológiát telepítettünk Bács-Kiskun megyében, Felsőlajoson található üzemünkbe.

A technológia üzemeltetéséhez szükséges munkaerőt Felsőlajos és vonzáskörzetéből biztosítjuk. A munkatársak képzéséhez saját erőforrásainkkal jelentősen hozzájárulunk. A térségben példaértékű szervezeti kultúrát közvetítünk mind a vállalaton belül, mind a vállalaton kívül, üzleti partnereink, vevőink, helyi beszállítóink és a hatóságok felé is.