Projektjeink

Magyar
English
România
jan. 02.

A Márka Üdítőgyártó Kft. kapacitásbővítő és telephelyfejlesztő projektje a környezettudatos fenntarthatóság nevében

Fenntarthatósági céljaink és feladataink eléréséhez újabb projektet folytatunk.

VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:            50 MILLIÓ FORINT

VISSZATÉRÍTENDŐ HITEL ÖSSZEGE:                              100,56 MILLIÓ FORINT

A támogatás mértéke: 29,887770%

A Márka Üdítőgyártó Kft. 45 éves múlttal a háta mögött, továbbra is elkötelezett a fenntartható fejlődés megvalósításának támogatása iránt, és törekszik arra, hogy tevékenységével hozzájáruljon Magyarország fenntarthatósági céljainak és feladatainak sikeres eléréséhez az Európai Unió elvárásainak megfelelően – megőrizve a társadalmi és környezeti értékeket mindenkori stratégiájában.

Ennek fényében a tervezett beruházás az üdítőital-gyártás során keletkező szennyvíz kezelését, ezáltal a környezet tehermentesítését, a vállalkozás hosszú távú környezettudatos fenntartását szolgálja. A gyártástechnológia során keletkező szennyvíz kezelése pedig kiemelt jelentőségű, mert e nélkül nem lehetséges a gyártási folyamat megvalósítása.

A létrejövő gyártási kapacitások a korábbi évi – bérpalackozásban előállított – 30 millió helyett 60 millió palack késztermék előállítását és gyors piacra juttatását teszik lehetővé, mely elengedhetetlenné vált a Márka üdítő sikerességének egyik kulcsához, azaz a termékpalettánk bővítéséhez. Mindemellett lehetővé teszi export aktivitásunk fejlesztését, bővítését – új piacok és disztribúciós megoldások implementációját.

 

A projekt azonosító száma: GINOP 1.2.3-8-3-4-16-2017-00477

 

A projekt befejezési dátuma: 2019.01.31.