Hírek

Magyar
English
România
szept. 04.

XIV. COOP RALLY ÉS A MÁRKA ÜDÍTŐ

Az FMCG piac mind kereskedői, mind szállítói oldalon vitathatatlanul igencsak gazdag nemzetközi szereplőkben. Csak kevesen mondhatják el ebben a szektorban magukról, hogy 100%-ban magyar tulajdonban vannak, ahogy a COOP és a Márka Üdítőgyártó Kft.

A Márka több mint 80 fős stábja nem csak közel fél évszázados múltjára büszke, hanem hogy az üdítőital piac meghatározó és első számú, magyar gyártója, családi vállalkozásban. Tradícióink ápolása mellett legalább ugyanakkora hangsúlyt fektetünk a folyamatos innovációkra is. Fontos, hogy értéket, értékrendet és egyben értéktrendet is kívánunk átadni minden egyes általunk megtöltött palackkal kereskedelmi Partnereinknek és Fogyasztóinknak – immáron nem csak a magyar piacon, hanem a környező országokban is. Ezért (is), tekintjük megtiszteltetésnek és jó lehetőségnek, hogy a XIV. COOP-rally állomása lehettünk, ahol évről évre a minőségi magyar termékek népszerűsítéséért folyik a versenyzés.

Az, hogy házigazdaként csatlakozhattunk az egyedülálló szakmai programjukhoz, melynek keretén belül megmutathattuk a COOP munkatársainak és beszállítóinak munkásságunkat, és ünnepélyesen felavathattuk második gépsorunkat is, nagy öröm a Márka Üdítő teljes csapatának.

Vállalatunk jelenlegi helyzetéről, célkitűzéseiről és együttműködésünkről itt látható filmünk: https://youtu.be/nr7ddn_hEwg